Vandeca

Vandeca heeft alles waar een mens van kan dromen. Van snoep, chocolade tot koekjes; ze hebben het allemaal. Maar ook je viervoeter kan bij Vandeca blij worden, want ook petfood behoort tot hun uitgebreide assortiment.

Bezoek de website

Webshop

Chocolade, snoepjes & koekjes

Vandeca verkoopt alles waar je maar van kunt dromen. Chocolade, snoep, snacks en koekjes. Maar ook voor ontbijt en babyvoeding kun je bij hen terecht. Zelfs je trouwe viervoeter wordt niet vergeten en kan bij Vandeca terecht voor zijn dagelijkse benodigdheden.

Vandeca klopte aan bij DigitalMind op zoek naar een partner om hun e-commerce project uit te breiden. Waar ze vroeger alleen hun chocolade online verkochten, wilden ze nu overschakelen naar een systeem waarin ze hun volledige assortiment konden aanbieden.

Nieuw item
Nieuw item

eXopera

PIM & Orderbeheer

Voor Vandeca hebben we een maatwerk koppeling voorzien met hun ERP systeem. Dit systeem levert ons alle product data aan die wij op onze beurt in de PIM van eXopera gaan wegschrijven.

Wij gaan op onze beurt alle order informatie terug gaan doorgeven aan het ERP systeem waardoor Vandeca steeds up to date is van alle aankopen op hun e-commerce platform.

Vandeca maakt vooral gebruik van ons CMS gedeelte voor de opmaak van hun home pagina, blog, pagina's,.....

Koppelingen

ERP, Mailchimp & Google Shopping

Naast een op maat gemaakte koppeling met hun ERP-systeem, zijn er ook koppelingen voorzien met Mailchimp, Google Merchant Center en Facebook Shopping.

Iedere inschrijving op de nieuwsbrief zullen wij automatisch wegschrijven naar Mailchimp. Zo blijven hun nieuwsbriefleden steeds up-to-date en kunnen ze gemakkelijk nieuwsbrieven versturen vanuit Mailchimp naar klanten die zich via de website inschrijven op hun nieuwsbrief.

Daarnaast wordt er dagelijks een bestand aangemaakt dat ingeladen kan worden in het Google Merchant Center of voor Facebook Shopping, zodat ook via die kanalen

Nieuw item