Exellent

Exellent staat voor jarenlang vakmanschap op het gebied van electro. Met ongeveer 350 winkels over heel België, zijn ze steeds bij jou in de buurt te vinden.


Door de 250+ webshops en de verschillende koppelingen met eigen systemen van Exellent zoals ButlerOnline is dit een heel interessant en uitdagend project om aan te werken


Marlies Verbrugghe, Projectmanager DigitalMind

Bezoek de website
exellent-bovenaan
Nieuw item

multisitebeheer

250+ webshops

Meer dan 250 Exellent-winkels hebben ook hun eigen webshop. Deze krijgt een template naar gelang de specialiteit van de winkel. bv. groen staat voor electro, rood voor mobile,...

De winkels kunnen deze site deels zelf beheren in hun persoonlijk extern dashboard waar ze bijvoorbeeld kunnen kiezen om bepaalde producten of bepaalde merken niet weer te geven.

De blogs worden dan weer centraal opgesteld en naargelang het soort winkel bij de juiste verdeler geplaatst.

koppeling

Productinfo via Icecat

Voor het invullen van de productinformatie en specificaties wordt gewerkt met een koppeling met Icecat. Alle productgegevens worden hieruit gehaald en via de koppeling weergegeven op de shop.

Exellent kan naar believen de producten nog verrijken met informatie, foto's,... in eXopera.

Nieuw item
Nieuw item

Voorraden en prijzen

Geautomatiseerde updates

Voorraden en prijzen worden automatisch geüpdatet. Hiervoor was een koppeling met AS400 noodzakelijk. Via de koppeling staan prijzen en voorraden altijd realtime weergegeven op de webshop. Zo weten klanten precies wanneer ze hun producten kunnen verwachten.