Een duurzame technische partner

Nieuw item

E-commerce

We werken voor (online) retailers met nationale en internationale e-commerce ambities. We verzorgen hun strategie, webshop ontwikkeling, grafisch ontwerp en online marketing. Met meer dan 25 internet professionals werken we aan het e-commerce succes van onze klanten.

We werken reeds jarenlang samen en steeds staat DigitalMind klaar om ervoor te zorgen dat we het verschil kunnen maken. Ik kan me geen betere digitale partner wensen!"

Michiel Drieghe, Marketing Manager Art & Craft

Webapplicaties

Heeft jouw onderneming naast een website ook nood aan een intern systeem of een specifieke software applicatie? Wij hebben reeds voor heel wat klanten een oplossing op maat gemaakt en gaan hierbij geen enkele uitdaging uit de weg. We gaan er steeds van uit dat niets onmogelijk is!

Het herschrijven van ons bestaande softwareplatform - dat alles regelt van facturatie tot productie - was zeker geen sinecure. DigitalMind is hiervoor de perfecte partner gebleken”

Gratienne Sioncke, CEO BORGinsole

Nieuw item
Nieuw item

eXopera

DigitalMind is de ontwikkelaar van eXopera: bedrijfssoftware voor kleine & middelgrote groeibedrijven.

  • ERP
  • kassasysteem
  • e-commerce
  • reservaties
  • boekhouding
  • ...

Bezoek de site van eXopera en ontdek hoe jij je werkdruk kunt verlichten!

Bij eXopera wordt de nadruk gelegd op het ‘make it powerful yet simple’ principe. Daarom, geen overbodige en nutteloze invulvelden of functionaliteiten.”

Bart, eXopera developer

Online Marketing

Wij gaan op zoek naar de beste manieren en tools om de juiste bezoekers naar je website (of zelfs je offline winkel) te brengen. We bedenken een online marketingstrategie waar onder andere advertenties, e-mailcampagnes en social media ervoor zorgen dat jij je stempel kunt drukken op het online landschap.

De juiste mensen via Google op mijn site doen landen en duidelijk communiceren van de vorderingen was de opdracht voor DigitalMind. Op beide punten 10 op 10”

Alexander Dochy, CEO Open tours

Nieuw item