Art & Craft

Met meer dan 200.000 producten, 2 showrooms én een online shop is Art & Craft één van de belangrijkste spelers in de Benelux op het gebied van fotografie, elektro en multimedia.

We werken reeds jarenlang samen en steeds staat Digitalmind klaar om ervoor te zorgen dat we het verschil kunnen maken. Ik kan me geen betere digitale partner wensen!”

 

Bezoek de website

FRONT-END

Een volledig nieuw kleedje

Art & Craft onderging begin 2023 een heuse make-over, en daar hoort natuurlijk ook een nieuw jasje voor de webshop bij.

Het design werd verzorgd door Springbok Agency en vakkundig door onze developers toegepast op de webshop van Art & Craft.

De volledige rebranding ging hand in hand met het up-to-date brengen van diverse functionaliteiten op hun webshop. Daarnaast werden er ook implementaties voorzien van Verbolia, Tweakwise en Bazaarvoice.

Nieuw item
Nieuw item

Optimalisatie

Focus op snelheid

Doorheen het ganse ontwikkelingsproces van de nieuwe website, die in februari 2023 gelanceerd werd, was één van de belangrijkste aandachtspunten de snelheidsoptimalisatie.

Zowel op niveau van hosting, database als programmatiecode werden de nodige inspanningen gedaan om een zeer performante webshop neer te zetten.

Vergelijk zeker even de snelheid bij het gebruik van filters op de categoriepagina's ten opzichte van andere grote webshops. "

Jurgen Louchaert, Developer

exopera

PIM

Op een gebruiksvriendelijke manier alle productinformatie (teksten, foto's, technische specificaties, ...) beheren, is voor een webshop met meer dan 200.000 artikelen een hele uitdaging.

Met de PIM module in eXopera zijn we er in geslaagd om op een uiterst efficiënte manier productdata te verrijken. Zowel manueel als via externe koppelingen en batch functionaliteiten.

Koppelingen met productinformatieleveranciers zoals Icecat zijn niet meer weg te denken. In eXopera kan al deze informatie nog verder aangevuld worden.

Nieuw item