Intermat

Bij Intermat kunnen professionals terecht voor de aankoop van al hun bouwmaterialen. Deze aankopen worden steeds vergezeld van de beste service. De techniekers van Intermat zijn altijd snel ter plaatse voor depannages aangezien ze vertrekken uit de dichtstbijzijnde vestiging.

Wij hadden meteen een goed gevoel bij DigitalMind, en dat is er sinds onze samenwerking zeker niet op achteruit gegaan.”

Len Vandekerckhove, sales & marketing manager

Bezoek de website
Intermat
Nieuw item

wij zijn een match!

Waarom wij matchen

Intermat zet, net zoals wij, in op service en beleving. Wie bij Intermat iets koopt, wordt sowieso begeleid door een team van professionals die de klant met raad en daad bijstaan.

In elk van de 5 vestigingen is er een eigen verhuur- en hersteldienst en elk van de medewerkers is erop gefocust om de beste service te bieden. Tevreden klanten zijn immers de beste reclame, dit hebben ze ook bij Intermat begrepen.

koppeling

Dave

Om dit project tot een goed einde te brengen, was een koppeling met Dave noodzakelijk. Voor het tonen van productinformatie wenste Intermat gebruik te maken van de data die geleverd wordt via Dave. Productdata uit Dave moet in eXopera kunnen verrijkt worden met foto's, video's, omschrijvingen, classificatie,... om op de webshop weer te geven.

De voorraad van de verschillende winkels moet real time opgehaald worden uit Dave en weergegeven worden op de webshop. Dit moet per winkel steeds kloppen.

Nieuw item
Nieuw item

B2b

Gepersonaliseerde prijzen

Enkel bedrijven kunnen bij Intermat terecht om bouwmaterialen te kopen. Vooraleer ze hun prijzen te zien krijgen, moeten aannemers inloggen om hun persoonlijke prijs te zien. Zo kunnen ze op de webshop meteen bestellingen plaatsen aan de juiste voorwaarden.