Grote Routepaden

Je kent ze vast en zeker wel, de rood-witte tekens die je langs verschillende Vlaamse wandelwegen tegenkomt. Dit is hét kenmerk van Grote Routepaden, de vrijwilligersorganisatie die wandelen en fietsen over lange afstand promoot. En dat promoten verloopt grotendeels via hun vernieuwde website!


Bezoek de website

Lidmaatschappen

Grote Routepaden is een vrijwilligersorganisatie die constant in de weer is om hun missie uit te voeren. Dit doen ze o.a. door het uitgeven van een eigen magazine 'Op weg', het ontwikkelen van nieuwe gidsen, het onderhouden van routes … Maar daar hebben ze natuurlijk wat financiële steun voor nodig.

Daarom werken ze met lidmaatschappen. In eXopera hebben wij een maatwerkmodule voorzien om lidmaatschappen te kunnen bijhouden. Meer nog, klanten waarvan het lidmaatschap bijna ten einde loopt, worden daar tijdig aan herinnerd dankzij een automatisch mailingsysteem.

Nieuw item
Nieuw item

Webshop & ERP

Een andere manier om hun missie te financieren, is door de verkoop van handige gidsboeken en kaarten. Hiervoor werd een webshop voorzien. Dankzij de uitgebreide filters en de gedetailleerde zoekfunctie kunnen wandelaars of fietsers meteen vinden wat ze zoeken.

De verwerking van de online aankopen gebeurt volledig automatisch in eXopera. Ook voorraadwijzigingen worden in real-time bijgehouden

Afstemmen op klantensegment

Lid zijn van Grote Routepaden komt ook met heel wat voordelen, waaronder o.a. korting in de webshop of toegang tot de artikeldatabank van het magazine 'Op weg'.

Voor de kortingen maakt Grote Routepaden uitgebreid gebruik van de kortingsmodule uit eXopera. Hierbij kunnen ze verschillende kortingsregels zelf gaan bepalen.

De artikeldatabank is deels toegankelijk voor niet-leden. Ze kunnen alle artikels terugvinden, maar eenmaal ze doorklikken kunnen ze niet verder lezen, tenzij ze lid worden. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van 'beveiligde pagina’s' waarbij Grote Routepaden zelf kan instellen welke personen toegang krijgen tot welke webpagina’s.

Nieuw item
Nieuw item

RouteYou-integratie

Om wandelaars en fietsers te helpen bij het uitstippelen van de ideale route, wou Grote Routepaden een uitgebreide kaart voorzien.

Dankzij een integratie met het platform RouteYou kunnen planners hun hele tocht tot in detail voorbereiden: exacte afstands- en hoogteweergave van de route, uitgebreide routebeschrijving, aanduiding van nabijgelegen slaapmogelijkheden…