Partyspace

Bij Partyspace is klant koning. Je kan er terecht voor partytenten in alle vormen en kleuren. Steeds van de beste kwaliteit. Partyspace helpt ervoor zorgen dat elk evenement een echt feest wordt.

De volledige ontwikkeling van ons multi-channel e-commerceverhaal is door DigitalMind perfect in goede banen geleid. Top!”

Nikolas Dejonckheere, zaakvoerder

Bezoek de website
Partyspace
Nieuw item

Wij zijn een match!

Waarom wij matchen

Partyspace en DigitalMind zijn twee bedrijven uit de Westhoek. Dit schept sowieso al een band. Vanuit ons klein hoekje, willen we de wereld veroveren. En hoe lukt dit beter dan via het wereldwijde web?

Partyspace werd in 2014 Ondernemer van Groot-Zonnebeke. Dit bewijst nog maar eens dat ze energie steken in hun firma en vooruit willen.

eXopera

Online ERP

Onze online ERP eXopera wordt bij Partyspace gebruikt voor de volledige bedrijfsprocessen. Van online aankoopbeheer, over PIM tot orderbeheer.

Offertes zijn voor Partyspace een heel belangrijk deel van de bestelprocedure. Na het opmaken van een offerte kan de klant inloggen en zijn order plaatsen. Daarna wordt de bestelprocedure verder afgewerkt, de tent wordt geassembleerd en geleverd en de factuur wordt bezorgd aan de betreffende klant.

Wat uniek is bij Partyspace is dat ook telefonische offerte-aanvragen online kunnen afgewerkt worden. Klanten bellen naar Partyspace met hun wensen waarna er een offerte wordt opgemaakt. Zodra dit gebeurd is, kunnen klanten inloggen en online de offerte nakijken, goedkeuren en de bestelling afronden.

Nieuw item
Nieuw item

maatwerk

Samengestelde producten

Bij het programmeren van dit project, kwam er heel wat maatwerk aan te pas. Iets waar we heel trots op zijn, zijn de samengestelde producten.

Op de webshop van Partyspace zie je welke tenten er op voorraad zijn. Het speciale hieraan is dat de tent niet in zijn geheel ergens in een magazijn ligt. De voorraad wordt namelijk op onderdeelniveau beheerd. Van elke tent wordt bepaald welke onderdelen nodig zijn om ze samen te stellen. Om de voorraad correct weer te geven, wordt per tent gekeken of alle onderdelen die nodig zijn om ze in mekaar te steken aanwezig zijn. Op de webshop krijg je zo altijd een juiste weergave van de levertermijn te zien.