Art & Craft

Met meer dan 200.000 producten, 2 showrooms én een online shop is Art & Craft één van de belangrijkste spelers in de Benelux op het gebied van fotografie, elektro en multimedia.

We werken reeds jarenlang samen en steeds staat Digitalmind klaar om ervoor te zorgen dat we het verschil kunnen maken. Ik kan me geen betere digitale partner wensen!”

Michiel Drieghe, Marketing Manager

Bezoek de website
artencraft
Nieuw item

Optimalisatie

Focus op snelheid

Doorheen het ganse ontwikkelingsproces van de nieuwe website, die in augustus 2016 gelanceerd werd, was één van de belangrijkste aandachtspunten de snelheidsoptimalisatie.

Zowel op niveau van hosting, database als programmatiecode werden de nodige inspanningen gedaan om een zeer performante webshop neer te zetten.

Vergelijk zeker even de snelheid bij het gebruik van filters op de categoriepagina's ten opzichte van andere grote webshops. "

Jurgen Louchaert, Developer

exopera

PIM

Op een gebruiksvriendelijke manier alle productinformatie (teksten, foto's, technische specificaties, ...) beheren, is voor een webshop met meer dan 200.000 artikelen een hele uitdaging.

Met de PIM module in eXopera zijn we er in geslaagd om op een uiterst efficiënte manier productdata te verrijken. Zowel manueel als via externe koppelingen en batch functionaliteiten.

Koppelingen met productinformatieleveranciers zoals Icecat zijn niet meer weg te denken. In eXopera kan al deze informatie nog verder aangevuld worden.

Nieuw item