BORGinsole

BORGinsole is producent van intelligente, functionele podologische zolen, helemaal op maat van de klant gemaakt. Ze zijn ideaal voor (top)sporters, kinderen en mensen met voetproblemen.

Het herschrijven van ons bestaande softwareplatform - dat alles regelt van facturatie tot productie - was zeker geen sinecure. DigitalMind is hiervoor de perfecte partner gebleken.”

Gratienne Sioncke, CEO

Bezoek de website
BORGinsole-top

wij zijn een match!

Waarom wij matchen

Als het over ambitieuze ondernemers gaat, dan kunnen we niet om BORGinsole heen. Paul Borgions en Gratienne Sioncke zijn ondernemers die met hart en ziel leven voor hun bedrijf.

Bezeten door zijn vak, ontwikkelde Paul de podologische functionele zool die de BORGinsole nu is. Gratienne steunt haar man hier 100% in. Haar toewijding leverde haar in 2015 de WOMED Award als vrouwelijke ondernemer van het jaar op.

Bij de Vlerick deed ik 7 jaar lang onderzoek naar alle mogelijke aspecten van management in de zorgsector. ”

Gratienne Sioncke, CEO

Nieuw item
Nieuw item

eXopera

Multisitebeheer

De BORGinsole front-end bestaat uit 3 stukken. Er is de site voor particulieren, deze voor podologen én er is een webshop voor podologen.

Onze verschillende sites op één plaats kunnen beheren was zeer belangrijk voor ons. eXopera leent zich hier uitstekend voor ”

Melissa Morren, Manager 3D Insole Production Lab

Zowel de beide websites als het volledige orderproces van de webshop verlopen via eXopera.

Online applicatie

Podocloud

DigitalMind werkt voor BORGinsole aan een volledig nieuwe Podocloud. Hier wordt het volledige patiëntenbeheer verzorgd. Onder andere medische dossiers met metingen worden per patiënt bijgehouden.

Zowel BORGinsole zelf als alle podologen waarmee ze samenwerken kunnen in de Podocloud hun patiëntendossiers bijhouden. Ook alle afspraken met patiënten worden hier beheerd.

Bestellingen van podologische functionele zolen gebeuren automatisch via de Podocloud, die gekoppeld is aan het productieproces. Ook dit wordt in de webapplicatie beheerd.

Nieuw item